Direct naar de inhoud.

D66 Borger-Odoorn stelt vragen over heringerichte Melkweg Klijndijk

  • door:
  • op:
De kruising van de Melkweg met de Visserstraat in Klijndijk. Foto: Google Maps

KLIJNDIJK – De herinrichting van de Melkweg in Klijndijk heeft de laatste jaren geleid tot veel discussies in Klijndijk. Nu de werkzaamheden voltooid zijn hebben meerdere omwonenden hun zorgen geuit over de inrichting, ingebruikname, en handhaving ten aanzien van de nieuw ontstane (verkeer)situatie. 

De fractie van D66 vraagt zich onder andere af of de ingestelde 30 kilometer zone wel effectief is. “Ook zien wij als fractie de veiligheid van voetgangers, fietsers, gebruikers van rollators en scootmobielen graag verder verhoogd worden,” zo laat fractievoorzitter Martin Hoogerkamp weten.

D66 vraagt zich ook af hoe de gemeente op dit moment omgaat met de handhaving en welke afspraken er liggen met de politie. “We vragen ons ook af of het college ons een beeld kan geven over de gewijzigde verkeersintensiteit nu de werkzaamheden zijn opgelost. Wij vinden het belangrijk dat de ideeën van de inwoners en maar ook van de verkeerswerkgroep Klijndijk worden gehoord en afgewogen.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal