Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voormalig fractievoorzitter Trevor Mooijman van Groenlinks aan de slag bij GemeenteBelangen.

F: Eigen Foto

VEENDAM – Mooijman zal in maart 2022 tijdens de raadsverkiezingen mee doen als Gemeentebelangen- kandidaat. GemeenteBelangen is de grootste partij in Veendam. Op welke plek Mooijman in de lijst staat is nog niet bekend. In januari zal de lijst bekend gemaakt worden.

Positief

Fractievoorzitter Christel Knot van GemeenteBelangen  is positief. ‘We zijn een lokale partij. We zijn er voor alle Veendammers. We hebben een rechterflank, een linkerflank, een groen smaldeel. Trevor past daar goed tussen’, geeft zij bij DvhN aan.

Met één zetel vertegenwoordigde GroenLinks tot november 2020 in de Veendammer raad. Na uitspraken van Mooijman over kernenergie kwam het tot een breuk met de steunfractie en de partij.

Kernenergie

Bij de discussie over duurzame energie wil Mooijman dat er niet alleen gekeken moet worden naar zon- en windenergie, maar ook naar andere bronnen zoals kernenergie. Na zijn vertrek uit GroenLinks bleef Mooijman op persoonlijke titel in de raad van Veendam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.