Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ChristenUnie Veendam maakt Kandidatenlijst bekend

Lijsttrekker Dirk Klamer | Foto: ChristenUnie

VEENDAM –  De ChristenUnie in Veendam heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. De lijst van de ChristenUnie Veendam bestaat uit zes kandidaten waarvan Dirk Klamer als lijsttrekker.

Kandidatenlijst

Klamer is twintig jaar actief binnen de ChristenUnie en is sinds 2015 raadslid bij de partij in Veendam. Hiernaast werkt hij als leraar op het Gomarus College in Groningen. Zijn zoon Thomas Klamer is lijstduwer.

Op de tweede plek van de lijst staat Ammy van Eerden. Eerden was onder andere raadslid in de gemeenten Winschoten en Smallingerland en heeft dus al ruime ervaring in de politiek. Op plek nummer drie staat Rolf Helder, ook hij heeft al ruim ervaring in de politiek. Zo was hij raadslid in Veendam en is hij momenteel lid van de raadscommissies Fysiek en Sociaal Domein namens de ChristenUnie.

De volledige kandidatenlijst van de ChristenUnie Veendam bestaat uit

  1. Dirk Klamer
  2. Ammy van Eerden – van der Molen
  3. Rolf Helder
  4. Bram Stoel
  5. Ronald Kleiweg
  6. Thomas Klamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.