Direct naar de inhoud.

Informatiebijeenkomst in Veendam over gaswinning uit het Groningerveld

  • door:
  • op:
Scheuren in de muren van een boerderij. Foto: Sirina Scheppers

Op woensdag 22 juni 2022 organiseert de gemeente Veendam een informatiebijeenkomst over de aardgaswinning uit het Groningenveld. Alle inwoners van de gemeente zijn welkom.

Deze avond zal worden uitgelegd wat de rolverdeling is van betrokken instanties. Ook de verschillende schaderegelingen komen aan bod. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen en de Nationaal Coƶrdinator Groningen zijn aanwezig om inwoners te informeren.

Informatiemarkt

De bijeenkomst vindt plaats in cultuurcentrum vanBeresteyn op woensdag 22 juni. Inwoners zijn welkom vanaf 19:00 uur, het programma start om 19.30 uur. Aansluitend aan de presentaties is er een informatiemarkt waar inwoners hun vragen rechtstreeks aan de bevoegde instanties kunt stellen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail met naam en adres te sturen naar: Mijnbouw@Veendam.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal