Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De MEEbus komt naar het Refaja

STADSKANAAL – De MEEbus komt weer naar het Refaja Ziekenhuis. Inloopspreekuur voor iedereen met een beperking. De zomerstop is voorbij en op 5 en 19 september  van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in de MEEbus bij het Refaja Ziekenhuis aan de Boerhaavestraat in Stadskanaal.

MEEbus ook in Knoal

MEE Groningen helpt mensen met een beperking om weer grip op hun leven te krijgen. Dit doet ze steeds meer door lokaal te werken, dat betekent dichter bij de cliënt en niet meer alleen vanuit de kantoren in Groningen, Veendam, Delfzijl en Winschoten.  Daarom rijdt sinds medio 2010 de MEEbus door heel de provincie. Op werkdagen staat de MEEbus dagelijks op verschillende standplaatsen in een groot aantal gemeenten in Groningen. De MEEbus werkt net als de gewone kantoren, men kan zonder afspraak  binnenlopen voor informatie of advies. De MEEbus is roelstoeltoegankelijk.

Wilt u meer weten over de standplaatsen van de MEEbus? Bezoek dan de website

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.