Direct naar de inhoud.

Feestelijke vrijwilligersavond

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Elk jaar biedt Stadskanaal haar vrijwilligers een feestelijke avond aan als gemeentelijke waardering voor hun inzet. Donderdag 14 maart is het weer zover en staat de vrijwilligers een gezellige meezing avond en een smaakvol buffet te wachten.  De Traan

De muzikale invulling van de avond  is van (‘huilen van plezier’)  smartlappenkoor de Traan. De vrijwilligersavond is tevens het startschot van de landelijke vrijwilligersactie NL DOET (15 en 16 maart).

In de Spont is deze avond plek voor 400 vrijwilligers. Individuele aanmelding is niet mogelijk maar loopt via de organisatie waar men vrijwilliger is. Verenigingen en organisaties die ingeschreven staan bij het VIP! (via vrijwilligersgroningen.nl) zijn hierover al per brief geïnformeerd. Andere organisaties die hun vrijwilligers willen aanmelden kunnen contact opnemen met het VIP!: tel. 655001 of per mail vip.stadskanaal@welstad.nl. De organisatie van de vrijwilligersavond is in handen van de werkgroep vrijwilligers van het VIP!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal