Direct naar de inhoud.

Lucky Joe TV show met keur van artiesten op 31 maart

  • door:
  • op:
Lucky Joe TV show
Lucky Joe TV show

STADSKANAAL – Zondag 31 maart (1e paasdag) is er wederom een TV opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe i.s.m. RTV Stadskanaal. Een muziekprogramma met bekend en onbekend talent die er een gezellige sfeer van gaan maken samen met het aanwezige publiek.

Dennie Christian is één van de Duitse artiesten maar ook het Schlager duo Twin Rose, Dieter Bernd Sommer. Artiesten komen uit het hele land om mee te werken aan het muziekprogramma TV Lucky Joe. Vanuit Nijmegen, Woerden, Enter, Groningen, Emmen Breda, Stadskanaal komen ze graag voor het programma zingen en om zichzelf te presenteren aan het publiek. Dennie Christian, Stanley Hazes, Ron de Ridder, Maico, Henk Harders, Dina Honig, Andre Pronk en vele anderen zullen hun nummers ten gehore brengen en hopen samen met het publiek er een gezellige middag van te maken.

De TV opnamen vinden plaats bij dansschool Gossen, Hoofdstraat 18, Stadskanaal. De show begint om 14.00 uur maar de zaal gaat al om 13.30 uur open. Fans kunnen kaartjes à € 4,– per stuk reserveren via info@luckyjoe.nl of bellen naar 0599-616701 Aan de zaal zijn de kaartjes € 5,– per stuk-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal