Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Secret Forest Festival ook te beleven bij RTV-S en RWW

Secret ForestSTADSKANAAL – RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde hebben de handen ineen geslagen om tijdens het Secret Forest Festival in Stadskanaal (aanstaande zaterdag)  uit te zenden vanaf het festivalterrein. Vanaf de start van het festival zullen flitsen vanaf het terrein te horen zijn in de normale programmering. Vanaf 18.00 uur zullen RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde een gezamenlijke live uitzending verzorgen tot middernacht.

Er zullen interviews zijn met de optredende DJ’s, een live uitzending vanaf het festivalterrein, en natuurlijk heel veel muziek. Ideaal dus voor die mensen die niet op het terrein aanwezig kunnen zijn. Voor diegenen die dat wel graag willen: De voorverkoop voor kaarten loopt nog tot 12.00 uur op vrijdag 5 juli. Dan zijn de kaarten goedkoper dan aan de kassa. De kaarten gaan op het moment heel hard, dus wie nog wil komen…..
Tijdens de voorverkoop kosten kaarten € 30,-. klik hier om een kaartje te kopen

Kaartverkoop aan de kassa op zaterdag € 40,-. Ook kun je nog proberen een kaart te winnen via Twitter: @foxstadskanaal geeft vanmiddag nog twee kaarten weg. Als je er niet bent: Luister naar RTV Stadskanaal of Radio Westerwolde!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Secret Forest Festival ook te beleven bij RTV-S en RWW

  1. Wordt de (live) uitzending nog ergens gepost/herhaald? Ik moest invallen als MC bij de Ex Pornstar stage en ben erg erg erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.