Direct naar de inhoud.

25 jaar Pagepop en still going strong!

  • door:
  • op:

The TightropesSTADSKANAAL – Een schitterende  25e editie van het Pagepop festival. Een enthousiast publiek, prachtig weer en goed spelende bands. Het bestuur en medewerkers van stichting Pagepop kon vandaag genieten van hun inspanningen. Hoeveel publiek pagepop in Stadskanaal precies getrokken heeft is nog niet bekend maar het zullen er zeker tussen de 1000 en 1400 geweest zijn. De 5 koppige band Sam Enough had al snel het publiek mee en speelde bluesrock. Frontvrouw Sam te Wierik met haar rauwe stem was een unieke ervaring. Maar ook de daarna spelende The Tightropes en Audio Adam brachten het publiek in hogere sferen. The jacks, Bazzookas e.v.a. maakten de uitstekende Line Up compleet. Je kon er vandaag alles horen van Folk en blues tot rock, funk en ska.

Pagepop publiekPagepop mag zich verheugen in een trouw publiek wat ieder jaar aanwezig is. Na vandaag zal dat publiek zeker verder uitgegroeid zijn. Gezellige mensen van jong tot oud. Grootouders met kleinkinderen en haast iedereen kent elkaar. Het doet je denken aan een jaarlijkse reünie van muziekliefhebbers. Pagepop, een (gratis) muziekfestijn wat volwassen is geworden. Om je jaarlijks op te verheugen.

RTV Stadskanaal heeft een uitgebreide videoreportage geschoten met veel interviews. Deze kun je hier binnenkort zien. Tot die tijd een preview filmpje en onze foto´s!



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal