Direct naar de inhoud.

Hulp Online Noord helpt bij Schulden of andere problemen

  • door:
  • op:

Hulp+Online+NoordInwoners die problemen hebben met schulden of ergens anders mee zitten, kunnen terecht bij de gemeente en maatschappelijk werk. Maar, wat als de deur op slot is, of als je liever anoniem je verhaal bij iemand wil doen?

In dat geval is Hulp Online Noord een goed alternatief. Via de website www.hulponline-noord.nl kan iedereen, anoniem of niet, rechtstreeks chatten of berichten uitwisselen met hulpverleners en maatschappelijk werkers.

Of het nu gaat om schulden, ruzie, geweld, sombere gedachten, maar ook algemene vragen over opvoeden of opgroeien: de mensen achter de website staan iedereen te woord.  Niet alleen kunnen ze helpen met advies en informatie, ze kunnen wanneer nodig ook helpen met doorverwijzingen naar andere instanties.

Dus, wil je in alle vertrouwen een gesprek voeren met een hulpverlener, dan kan dat vanuit je eigen huis of via je smartphone, wanneer het jou uitkomt.

tinten-WelzijnsgroepHulp Online Noord is 1 januari 2013 van start gegaan als initiatief van Stichting Noordermaat, MJD Groningen en Tinten Welzijnsgroep (De Badde, Compaen, Welstad, Sedna, Andes, De Oude Ulo en Stichting Welzijn Aa en Hunze). 24 Hulpverleners draaien dagelijks (behalve  zondag) in wisseldiensten twee chatspreekuren. Deze zijn geopend van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.hulponline-noord.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal