Direct naar de inhoud.

RTV Assen start lokaal televisie kanaal

  • door:
  • op:

RTV AssenASSEN – De lokale omroep RTV Assen is gestart met de testuitzending van een kabelkrant kanaal via Ziggo. De komende weken worden gebruikt voor de optimalisering van beeld en geluid. Het ligt in de bedoeling begin november van start te gaan met de uitzendingen, te ontvangen in grote delen van Drenthe en Groningen.

Via kanaal 41 (digitaal) zal de kijker op de hoogte worden gehouden van het belangrijkste lokale en regionale nieuws. RTV Assen is vermoedelijk met het tv kanaal ook te zien in de gemeente Aa en Hunze en Borger Odoorn. RTV Assen wil met deze kabelkrant een podium gaan bieden aan verenigingen en instellingen terwijl ondernemers voor aantrekkelijke tarieven kunnen adverteren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal