Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tussenstand Tafelhuis 2013 ruim 10.000 euro

Het tafelhuisWINSCHOTEN – In Het Tafelhuis 2013 in Winschoten draaien drie dj’ s sinds donderdagavond verzoekjes. Het is de 1e editie van een variant op het landelijke ‘glazenhuis’ van 3FM en een initiatief  van een aantal Groninger lokale omroepen. Wie een liedje aanvraagt betaalt er geld voor. Dat geld is dit jaar bestemd voor de voedselbanken in Zuid- en Oost-Groningen.

Er is inmiddels ook een tussenstand. Zaterdagavond was er namelijk al meer dan 10.000 euro ‘opgehaald’. “Daar zijn we heel blij mee”, zei Janet van Weeren gisterenavond. De actie gaat nog door tot maandagavond 19.00 uur. Hierna mogen de drie presentatoren het Tafelhuis verlaten en weer

Janet van Weeren neemt een donatie in ontvangst..

Janet van Weeren neemt een donatie in ontvangst..

normaal eten tot zich nemen in plaats van de  vitamine-sapjes. Het tafelhuis wordt uitgezonden via zes lokale omroepen uit de gemeenten: Veendam, Stadskanaal, Vlagtwedde, Hoogezand Sappemeer, Menterwolde en Oldambt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.