Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe

TV Lucky Joe

Archieffoto: TV Lucky Joe

LUCKY JOE –  Ook dit jaar worden er weer diverse video opnamen gemaakt van het muziekprogramma TV Lucky Joe van RTV Stadskanaal.

Het programma wordt vooral opgenomen in zaal Gossen in Stadskanaal maar ook op locaties zoals op Landal Heideheuvel te Beekbergen , Flora Hilversum enz. Deze locatie opnamen worden gedaan om meer artiesten een kans te kunnen geven om aan het programma mee te doen. De meeste artiesten zitten in het zuiden van het land en dan is de afstand weleens een obstakel om voor een paar liedjes naar Stadskanaal te komen. De locatieplaatsen zijn nabij Apeldoorn en in Hillegom en wat makkelijker bereikbaar voor menig artiest. Zondagmiddag 9 maart zullen er weer nieuwe opnames plaatsvinden in zaal Gossen.

Het programma zal bekend en onbekend talent een podium bieden om zich te laten zien en te laten horen. Artiesten uit heel Nederland melden zich aan voor dit programma, ze komen o.a. uit Stadskanaal, Veendam, Volendam, Groningen, maar ook artiesten uit België en Duitsland hebben de weg gevonden naar TV Lucky Joe.

Op 9 maart staat er weer een keur van artiesten gepland met een uitgebreid repertoire van Nederlandstalig tot Duitse schlagers . Ook het publiek is van harte welkom en ze mogen gerust in de polonaise achter de artiest aanlopen of op de dansvloer gezellig meedoen op de maten van de muziek. Dit maakt het programma sfeervol en voor een artiest is het altijd leuk als er respons op een liedje/ optreden komt.

De volgende artiesten zullen hun opwachting maken in de show van 9 maart in zaal Gossen te Stadskanaal : Kees Plat ( bekend van De Tribute To The Cats band) Harten 10, Jan Spijkerman, Werner Redlich, Fokko Kramer, Mark Doldersum, Douwe Kamminga, Harmina, Second Out, Francois, Laura Dik, Rene Wanders, Berny , MichaelZeit, Vaart 13, Bé Dilling, Mark van Veen.

De opname vinden plaats tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Kaarten voor deze middag zijn in de voorverkoop voor € 3.- verkrijgbaar bij Stichting Lucky Joe. Meer informatie over deze middag vind je op www.luckyjoe.nl tel: 0599-616701

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.