Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

TV Lucky Joe bestaat 2 jaar (video)

juli 2013 Lucky Joe TVSTADSKANAAL – Het is deze maand 2 jaar geleden dat wij de allereerste afleveringen van TV Lucky Joe opnamen in zaal Gossen te Stadskanaal. Sindsdien zijn er vele opnamen (shows) geweest met bekende en onbekende artiesten. Om het 2 jarig jubileum van onze TV shows te vieren zijn de eerste 2 afleveringen van TV Lucky Joe online te bekijken via de eigen website van RTV -programmamaker Lucky Joe.

Presentator Joseph Plat: “Het betreft onze éérste tv show die we in opdracht van RTV Stadskanaal hebben gemaakt, er zitten dus hier en daar nog wat beginnersfoutjes in waar we inmiddels van geleerd hebben”. In de deze éérste TV Lucky Joe kun je o.a. genieten van Jeroen Stevens, Colinda, Johan & Henk en Burdy!

 

 

Zie hier de allereerste show:

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.