Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemenmarkt Navolaan staat in de startblokken

Navolaan uitzicht - Foto: RTV Stadskanaal

Navolaan uitzicht – Foto: RTV Stadskanaal

STADSKANAAL – Op vrijdag 9 mei a.s. wordt in Stadskanaal de jaarlijkse Bloemenmarkt gehouden. Deze bloemenmarkt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een goedbezochte en gezellige markt. Alles wat groeit en bloeit, is hier te vinden.

Om 08.00 uur komen de eerste bloemisten de bloemen en planten uitstallen zodat om 09.00 uur de verkoop kan starten. De markt vindt plaats aan de Navolaan en duurt tot 17.00 uur.

Op zaterdag 3 mei jl, zijn er ter gelegenheid van Moederdag op zondag 11 mei a.s, op vier verschillende locaties in het centrum leuke foto`s gemaakt. Deze foto`s kunnen zaterdag 10 mei worden afgehaald bij FO-TON foto`s aan het Europaplein. Verder biedt Centrum Stadskanaal alle moeders de mogelijkheid om zaterdag 10 mei, gratis een prachtige karikatuur van zichzelf te laten maken door de heer Reinoud Bekkema Tekenstudio. De heer Bekkema is zaterdag 10 mei van 13.00-tot 16.30 uur op verschillende locaties in het centrum van Stadskanaal te vinden.

Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door Centrum Stadskanaal.

logo centrum winkeliers Stadskanaal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.