Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jeroen van Broekhoven laat baard staan tot Secret Forest Festival

Jeroen van Broekhoven (f: RTVS)

Jeroen van Broekhoven (f: RTVS)

STADSKANAAL/ Video interview – Hij wordt ook wel de nachtburgemeester van Stadskanaal genoemd: Jeroen van Broekhoven. Begon ooit in de jaren 90 als glazenhaler bij Stap-O-Theek FOX. Werd hier later bedrijfsleider en uiteindelijk zelfs de eigenaar. Hij behaalde met FOX Stadskanaal de status van populairste club van Nederland. Van Broekhoven is niet een man om stil te zitten en dus zocht hij daarnaast nieuwe uitdagingen. Samen met studio TaS werd vorig jaar het dancefestival ‘Secret Forest Festival’ gestart in Stadskanaal. Dit bleek gelijk een mega succes zodat deze zomer op 5 juli de 2e editie van start gaat in het Pagedal. 11.400 vierkante meter festivalterrein in een sprookjesachtige omgeving.

Bert Jan Brinkman en cameraman Arjan Plat zochten Jeroen van Broekhoven thuis op. Dit voor een nieuwe aflevering van ‘Brinkman en Plat op je deurmat’. Geen gemakkelijke opgave want Jeroen weet normaliter privé en zakelijk goed te scheiden. De voordeur werd opengedaan door een jongeman met baard want (en dat verklappen we nu alvast) Jeroen laat zijn baard staan tot het Secret Forest Festival 2014 festival begint..

Kijk en luister naar een ‘openhartig’ interview met een man die Stadskanaal op de kaart heeft gezet met de populairste club van Nederland ‘FOX Stadskanaal’ en met het organiseren van diverse topattracties zoals Verrassend Stadskanaal wat dit weekeinde weer wordt gehouden.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.