Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Krakers vertrokken van voormalig Philipsterrein

Geen krakers meer op Dideldom

Geen krakers meer op Dideldom

STADSKANAAL – Afgelopen vrijdagmorgen zijn de krakers die al maanden op het voormalige Philipsterrein bivakkeerden vertrokken. De krakers van het sterk vervuilde, voormalig Philipsterrein aan de Electronicaweg in Stadskanaal moesten het terrein binnen 48 uur verlaten. Dat heeft de rechtbank in Groningen eerder bepaald. En daar hebben ze gisteren (3 oktober) gehoor aangegeven.

Politie en twee beveiligingsbedrijven waren tijdens hun vertrek aanwezig. De krakers hadden hun spullen bijeen gepakt en zijn zonder problemen vertrokken. Wel zijn er nog wat woordenwisselingen geweest maar dat monde niet uit dat er opgetreden moest worden. Een paar krakers zijn vertrokken met een proces-verbaal in de broekzak, waarvoor is niet bekend. Sinds vrijdagmorgen zijn er twee beveiligingsbedrijven die 24 uur per dag aanwezig zijn om het grote terrein te bewaken. Als de krakers kort terug zullen komen om nog wat privé spullen op te halen, die achtergebleven zijn, zal dat onder begeleiding gaan van de beveiliging.

Info/foto: 112regioflits/R. Wiekenkamp

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Krakers vertrokken van voormalig Philipsterrein

  1. Jammer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.