Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee Stadskanaalsters op provinciale lijst ChristenUnie

christenunie-e1326637901592STADSKANAAL – Op de kandidatenlijst voor de ChristenUnie voor de provinciale verkiezingen staan twee Stadskanaalsters. Op 18 maart 2015 zijn de verkiezingen voor de samenstelling van Provinciale Staten en indirect voor de samenstelling van de Eerste Kamer. Op plaats 11 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie staat Erik Schaap (26) en op plaats 17 Harry Schoemaker (58), beiden uit Stadskanaal. Schaap is in het dagelijks leven werkzaam bij de Hanzehogeschool en Schoemaker is medewerker van de gemeente Stadskanaal.

‘De ChristenUnie heeft laten zien het verschil te kunnen maken,’ licht Schoemaker zijn kandidaatstelling toe. ‘Ik zet me in voor de ChristenUnie omdat het een partij is die vanuit het christelijk geloof politiek bedrijft. Christelijke principes worden op duidelijke wijze in praktische politiek vertaald. Geef daarom geloof een stem.’

De ChristenUnie heeft nu drie Statenleden in Provinciale Staten. Henk Staghouwer is gedeputeerde namens de ChristenUnie in het Groninger provinciebestuur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.