Direct naar de inhoud.

Jan Venhuizen wint de Noorderpoort Nieuwjaarsloop

  • door:
  • op:
Jan Venhuizen - (f: RTV Drenthe)
Jan Venhuizen – (f: RTV Drenthe)

STADSKANAAL – Jan Venhuizen uit Smilde is zaterdag in Stadskanaal winnaar geworden van de Nieuwjaarsloop over 10.000 meter. Venhuizen liep de afstand in 34 minuten en 5 seconden. Jan Stuursma uit Sappemeer werd tweede met een tijd van 34 minuten en 54 seconden. Barry Bronsema uit Groningen werd derde op 1 minuut en 7 seconden van winnaar Venhuizen. Bij de vrouwen won Yasmin Hillebrink. De Groningse finishte in 36 minuten en 51 seconden. Hillebrink werd gevolgd door Sanne Tamminga uit Slochteren en Theresia Bijl uit Stadskanaal die met een tijd van 40 minuten en 51 seconden derde werd.

De Noorderpoort Nieuwjaarsloop trok bijna 400 deelnemers en was de eerste van dertien wedstrijden in het Schutrups Loopcircuit 2015.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal