Direct naar de inhoud.

Hart voor Lucky Joe

  • door:
  • op:
Joseph Plat
Joseph Plat (alias Lucky Joe)

STADSKANAAL – Vrijdagavond radio interview – De gedupeerde Stichting Lucky Joe krijgt veel bijval uit de artiestenwereld. Dat komt tot uiting in de twee benefiet artiestengala’s die gehouden worden in Stadskanaal (zaal Gossen) en in Nieuw Vennep (Boedha’s Grandcafe). De gehele opbrengst van de entreekaarten komt ten goede van Stichting Lucky Joe die door een diefstal van hun geluidsapparatuur werden opgeschikt. Het benefiet in Nieuw Vennep, die op 31 januari wordt gehouden begint om 16.00 uur. Het benefiet in party centrum Gossen start zondagmiddag 13.30 uur op 18 januari.

 

Interview
Aanstaande vrijdagavond (9 januari) is er een radio interview met Dina en Joseph Plat te beluisteren bij RTV Stadskanaal. Joseph die vrijwilliger is bij RTVS draait iedere zondagavond zijn gezellige programma ‘De Gouden Uren’ waarin veel aandacht voor het Nederlandse lied en lokale artiesten. Vrijdagavond, in het programma S-express, vertelt hij wat er gebeurde in de nacht van 26 op 27 december. De nacht van de beroving tijdens het verblijf op Landal Greenparks Heideheuvel.. Maar ook natuurlijk over het ontstaan van de Stichting en zijn grote passie muziek. Het interview is er tussen 18.30 en 19.00 uur.

Zaal Gossen benefietNieuw Vennep benefiet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-