Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC Stadskanaal op dreef in Delfzijl

Persbericht Delfzijl ZPC StadskanaalSTADSKANAAL – Afgelopen weekend werd op zaterdag en zondag een internationale zwemwedstrijd gehouden in Delfzijl. Vele persoonlijke records werden hier aangescherpt door ZPC Stadskanaal. Ook medailles werden binnen gesleept. Sven Schipper behaalde hier 3 gouden medailles op de 50 meter rugslag, de 25 meter vlinderslag en de 50 meter vrije slag bij de jongens 7-8 jaar. Sterre Marit Drok behaalde een zilveren medaille op de 50 meter vlinderslag en een bronzen medaille op de 100 meter vrije slag bij de meiden 8-10 jaar. Max Pathuis mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen op de 50 meter rugslag bij de jongens 12-15 jaar. Lisanne Boets zwom naar brons op de 100 meter schoolslag bij de meiden 11-13 jaar.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.