Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Dag bij Himalaya Yoga Stadskanaal

Foto Natas HYS 1STADSKANAAL – Het leven in de hedendaagse maatschappij biedt veel. Tegelijkertijd zorgt deze voor allerlei problemen en uitdagingen. Je moet van alles van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het ontbreekt je vaak aan stilte- en ontspanningsmomenten. Himalaya Yoga Stadskanaal biedt je de mogelijkheid om meer tot rust te komen: een programma op maat, waarvan de adem de basis is. Je kunt bij Himalaya Yoga Stadskanaal kiezen uit meerdere disciplines:  Hatha Yoga, Ademcoaching ( individueel) of Mindfulness.

Gratis

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om één of meerdere gratis lessen te volgen op de Open Dag op zondag 1 maart in het Dorpshuis in Gasselternijveenschemond. Kun je die dag niet? Dan biedt Himalaya Yoga Stadskanaal jou altijd de mogelijkheid om een gratis intake van 1 uur (t.w.v. €50,-) te volgen, waarin je een passend advies ontvangt.

Natasja Corporaal

Enthousiast, betrokken en met een passie voor adem en yoga. Dit zijn enkele begrippen die docente Natasja Corporaal typeren. “Voordat ik startte als yoga- en ademdocent ben ik actief geweest in- en voor het onderwijs. Ik ben onder meer zeven jaar leerkracht in het basisonderwijs geweest en verzorgde overdag en ’s avonds gym- en danslessen voor kinderen en volwassenen bij Jahn II.” Door een ongeluk kwam ik tien jaar geleden tijdelijk in een rolstoel terecht waarbij ik opnieuw moest leren lopen. De revalidatie ging langzaam en was een moeizaam proces. De omkeer kwam toen ik in aanraking kwam met yoga, de adem en ayurveda. Door intensief bezig te gaan met yogahoudingen, meditatie, maar vooral door het ontdekken van de kracht van mijn adem kwam ik er weer bovenop. In 2007 ben ik een opleiding tot yogadocent gaan volgen en op dit moment zet ik mijn opleiding voort via de Himalaya Yoga Traditie vanuit India. Deze zeer “down to earth” benadering van yoga spreekt mij erg aan. Destijds ben ik in Stadkanaal gestart met mijn bedrijf  “Yoga Circle” en de afgelopen 3 jaar heb ik deze in Den Haag voortgezet. Nu woon ik met mijn gezin 100 meter van Stadskanaal: in Gasselternijveenschemond. Himalaya yoga Stadskanaal onderscheidt zich onder meer van andere centra door haar specifieke kennis en toepassingen van de adem. Door je bewust te worden van je adem en adempatronen, en van hieruit verbinding te zoeken met je lichaam en je denken, kun je deze patronen bewust omzetten en ontstaat er ruimte voor ontspanning. “Mijn doel als yogadocent is om iedereen de kracht van de adem te laten ervaren en binnen ieders mogelijkheden te leren toepassen.”

Aanmelden voor lessen/trainingen of de Open Dag: www.himalayayogastadskanaal.nl of info@himalayayogastadskanaal of bel 06-51756705.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.