Direct naar de inhoud.

Service bioscoop Smoky viert feest met Hazes-film

  • door:
  • op:

Hazes in SmokySTADSKANAAL – Ook Stadskanaal doet mee aan de grootste rode loper-première ooit voor bioscoopfilm ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Op maandag 30 maart rollen ruim 130 bioscopen hun rode loper uit voor de grootste landelijke première ooit. Een record aantal bioscopen biedt het publiek de kans om gelijktijdig met de feestelijke première van Bloed, Zweet & Tranen in het Tuschinski theater in Amsterdam, de film te zien. Voor de officiële release op 2 april, viert elk theater met hun rode loper-première een Hazes-feestje. In de film van Diederick Koopal (De Marathon) over Nederlands grootste volkszanger, worden de hoofdrollen vertolkt door Martijn Fischer, Hadewych Minis, Fedja van Huêt, Matheu Hinzen, Raymond Thiry en Marcel Hensema. Meer informatie over de deelnemende theaters en reserveringen, is te vinden op bloedzweetentranendefilm.nl

 

Verhaal over Hazes

image013Bloed, Zweet & Tranen vertelt het verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In deze emotionele, aangrijpende en humoristische film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven belicht; zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn 8ste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren ’80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen ’t en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Producent

HazesDe film Bloed, Zweet & Tranen wordt geproduceerd door Lemming Film en het Bloed, Zweet en & Tranen Filmfonds, in coproductie met A Private View en AVROTROS en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds, Stimuleringsmaatregel Filmproductie Nederland, het CoBO Fonds, Screen Flanders, Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via BNP Fortis Film Finance. A-Film Benelux distribueert de film in de Nederlandse bioscopen en Paradiso Filmed Entertainment brengt de film in België uit.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal