Direct naar de inhoud.

Caféweek en open huis bij FOX 17 t/m 22 maart

  • door:
  • op:

openhuis_17maart2015_RGBSTADSKANAAL – Nog even en dan is het zover FOX Caféweek 2015 gaat van start en FOX Nightlife is er helemaal klaar voor! Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want meer dan 200 cafés in Nederland organiseren in de week van 17 t/m 22 maart allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellig avondje uit.

Dinsdag 17 maart – Open Huis

Op dinsdag is de kick off van Caféweek en worden de deuren opengesteld voor gasten  en ook ouders van gasten die altijd al eens een kijkje achter de schermen hebben willen nemen in de horeca. Open Huis van FOX start om 19.00 uur.

 Vrijdag 20 maart – VrijMiBo

VrijMiBo is de welbekende vrijdagmiddagborrel om feestelijk het weekend in te luiden. Na werktijd lekker bijkletsen, borrelen en de stress en regelmaat van alledag van je afschudden. Kortom; ontspannen het weekend in na de VrijMiBo!  Alle collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij FOX Nightlife!

Zaterdag 21 maart – Shots Night

Op zaterdag  21 maart staat de Shots Night op het programma. FOX Nightlife zet de meest uiteenlopende shotjes in de schijnwerpers in samenwerking met Flugel, waarbij het bekende, unieke ritueel met het dopje op je neus zorgt voor de nodige hilariteit en gezelligheid. Uitgebreide info omtrent alle activiteiten tijdens Caféweek bij  FOX is te vinden op de website www.foxstadskanaal.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal