Direct naar de inhoud.

ZPC Stadskanaal schaaft zwemtechniek bij

ZPC Stadskanaal schaaft techniek bijSTADSKANAAL – Woensdag 11 maart hebben de jongste leden van ZPC Stadskanaal hun techniekdiploma vlinderslag in ontvangst genomen. Ze hebben laten zien dat ze kunnen ‘dolfijnen’ in het water en dat ze ‘vlinderslagbenen’ op de rug kunnen zwemmen. Tevens lieten ze een duik zien en probeerden zo ver mogelijk onder water te flipperen in een stroomlijn. De trainers zijn erg blij met de uitslag van deze toets omdat de kinderen hebben laten zien dat ze enorm veel geleerd hebben het afgelopen half jaar. Op 3 juni staat de vierde en laatste techniektoets op het programma en wel van de schoolslag en borstcrawl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-