Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Centrum Winkeliers Stadskanaal tijdens bevrijdingsdag

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Veel winkels aan en rondom de Europalaan – Eurostate en Menistenlaan – Menistenplein zijn deze 5 mei (bevrijdingsdag) van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Gezellige terrassen, voor de kinderen springkussens en natuurlijk is er gezellige muziek. De Woonboulevard aan de Navolaan, van Kwantum tot en met Beter Bed is deze dag geopend van 10.00- tot 17.00 uur. Eveneens zijn 5 mei de supermarkten in Stadskanaal geopend.

 

 

Vrijdag 8 mei

Moonlightshopping in Stadskanaal. Dit jaar voor het eerst de Lente-editie.
Deze avond zijn de winkels geopend tot 22.00 uur.  Zoals u gewend bent van de Moonlightshopping, is er weer een gezellige en zeer gevarieerde markt door het hele centrum.  Wat te denken van een bloemenmarkt vanaf 9.00 uur, een presentatie van oude ambachten, kramen met de meest uiteenlopende producten, bloemenmeisjes die u graag iets lekkers aanbieden tijdens het winkelen en natuurlijk veel muziek!

Zaterdag 9 mei

Deze dag staat in het teken van Moederdag, (zondag 10 mei).
Net zoals in voorgaande jaren komt Reinoud Bekkema, de sneltekenaar zaterdag 9 mei weer naar het centrum om moeders, kinderen, of vaders met kinderen te verrassen met een tekening. De tekenaar is aanwezig van 13.00-tot 17.00 uur op verschillende plaatsen in het centrum.
De foto`s die op zaterdag 2 mei gemaakt zijn, zijn tegen inlevering van de ontvangen bon, zaterdag 9 mei af te halen bij FOTON-Foto aan het Europaplein.

Op het Maczekplein in hartje stadskanaal,staat van 7 t/m 16 mei de gezellige voorjaarskermis. Blijf de winkeliers volgen via de regionale kranten, facebook, twitter en onderstaande site. www.Centrumstadskanaal.nl

Gratis parkeren in Stadskanaal. Stadskanaal heeft `t allemaal ! Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.