Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alweer een track van Jeroen Russchen voor Haas

Haas en Jeroen RusschenSTADSKANAAL / MEPPEL – Jeroen Russchen lijkt niet meer te stoppen! Track na track wordt het internet op geslingerd. Deze keer wederom voor Haas.

Haas
De uit Meppel afkomstige Haas (Jeffrey de Haas, 1988) is een creatieve duizendpoot en getalenteerd rapper. Hij begint zijn carrière als professioneel jeugdvoetballer bij S.C. Heerenveen, waar hij op de mid­ mid positie speelt. Deze positie vereist creativiteit en improvisatievermogen en is hem op het lijf geschreven.
De oorspronkelijke Utrechter besluit rond zijn 18e zijn creativiteit in een geheel andere tak van sport te gebruiken; hij begint met het schrijven van rapteksten. Al snel komt hij weer in aanraking met zijn oude jeugdvriend Sebpie Moerenhout die beats maakt. Samen brengen ze in 2010 ‘Haas de Promo’ uit. Met zijn eerste demo en een ijzersterke performance wint Haas in 2011 de Drentse Popprijs, een New Attraction Award en bemachtigd hij een plek op de talentstage van Eurosonic / Noorderslag in Groningen. “Wat als ik een milli had” is de eerste single van zijn nieuwe geluid. Wie denkt dat Haas alleen maar kan rappen heeft het mis. Haas houd van veel verschillende muziek soorten en dat zal je terug horen in zijn nieuwe nummers.

Jeroen Russchen
Jeroen is woonachtig in Stadskanaal en ook wel bekend als Spikey Spike.
Hij heeft Music Production & Engineering gestudeerd aan de Academie voor Popcultuur en is nu docent Muziek bij het Poortje en Music Producer/Songwriter.

Na Wolter Kroes & Billy Dans en Mike & Colin nu dus alweer een nummer met videoclip voor Haas!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.