Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Benefietavond voor Hospice Veen en Wolden

Hospice Veen en Wolden

Hospice Veen en Wolden

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden organiseert op 12 september a.s. een benefiet avond in Theater Geert Teis. Aanvang 20.00 uur en de kaarten kosten € 15,00. De presentatie van deze avond is in handen van Harm-Jan Riksen. Deze avond is bedoeld om geld bijeen te brengen voor een hospice in de regio Kanaalstreek, Westerwolde en Drentse Monden. Veel mensen dragen het Hospice een warm hart toe, zoals ook blijkt uit de verscheidenheid aan bekende artiesten die belangeloos gaan optreden.

Op deze bijzondere muzikale avond kunt u genieten van: De Stroatklinkers, Rob Scholtens, Klaas Spekken, Ocean Motion, Popkoor Just4Fun, Klevende Liefde en Appelmoos. Na afloop van het concert nodigen wij u uit voor een swingende afterparty in de foyer met de band Ocean Motion onder leiding van Allard Gosens.

Geert Teis en mediagebouw

Teis en mediagebouw

Een hospice is een huis bedoeld voor mensen die, om welke redenen dan ook, niet thuis kunnen sterven. Het hospice zorgt voor rust en begeleiding in de laatste levensfase, zodat je niet alleen hoeft te sterven. Het is de bedoeling om te starten met drie gastenkamers. Om die kamers te realiseren is er geld nodig, heel veel geld. Daarom zal er ook een verloting worden gehouden waar u grandioze prijzen kunt winnen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de sponsoren die ook deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. U kunt meehelpen de benodigde gelden bijeen te brengen door kaarten te kopen voor deze bijzondere avond.

 

Kaartverkoop via www.theatergeertteis.nl of tel. 0599 631731 of aan de theaterkassa van ma. t/m vr. van 13.00 tot 17.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Benefietavond voor Hospice Veen en Wolden

  1. Een heel goed initiatief.
    Een aantal jaren terug, toen in nog in opleiding was,
    was er al sprake van om een hospice in de kanaalstreek de realiseren.
    Ik heb mij meteen ter beschikking gesteld als vrijwilliger.
    Ik wens jullie veel succes en dat de hospice er binnenkort mag komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.