Direct naar de inhoud.

Benefietavond Hospice brengt ruim 18 mille op

Geert TeisSTADSKANAAL – De op 12 september gehouden benefietavond in het Geert Teis theater ten bate van het Hospice Veen en Wolden is meer dan geslaagd. Aan het eind van de avond maakte Harm-Jan Riksen, de presentator van die avond, het opgehaalde bedrag bekend. Het eindbedrag werd in de vorm van een taart overhandigd aan de voorzitter van de Stichting, Xandra Reinke. Het bedrag wat op de taart verscheen bedroeg € 18.476 (incl. het op die avond aangeboden bedrag van € 1.000 van de Lions De Kanaalstreek. Ook in de collectebussen werd nog een bedrag gevonden van ruim € 150.

Met het opgehaalde bedrag en de toegezegde subsidies komt realisatie van het hospice een grote stap dichterbij. Het bestuur gaat er vanuit dat er volgend jaar concreet gestart kan worden. Tijdens de Benefietavond werd een volle zaal, aan de hand van interviews, meegenomen naar de wereld van een “bijna thuis huis” zoals een hospice graag wil zijn en het hoe en waarom van een hospice in regio Kanaalstreek, Westerwolde en Drentse Monden. Daarnaast maakten diverse artiesten er een heel gezellige en sfeervolle avond van die door het, in grote getale opgekomen publiek, zeer gewaardeerd werd.

Dankwoord

Harm Jan Riksen
Harm Jan Riksen

De stichting wil langs deze weg graag iedereen, artiesten, sponsoren, Theater Geert Teis en alle mensen achter de schermen danken voor hun tomeloze inzet om deze avond tot een succes te maken. Wij zijn er met dit bedrag nog niet, aldus een woordvoerder van het hospice. Uw giften blijven daarom van harte welkom. Wilt u meehelpen om het hospice gerealiseerd te krijgen? Dan kunt u een donatie storten op onze bankrekening NL68RABO0171533631. De Stichting is een ANBI gecertificeerde instelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-