Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

K2 optreden in Valthermond

CD hoes K2VALTHERMOND – K2 gaat optreden op zaterdag 26 maart a.s. In Cultureel Centrum No 11 in Valthermond. Het zangduo K2 (twije), dat gevormd wordt door Bart & Evert Kruizinga komt hiermee even terug naar hun roots (weerom noar de worrels), want ze zijn geboren en getogen in Valthermond, in de Kavelingen.

Bart en Evert treden op met z’n twee´en maar hebben ook een Mysterie Guest. De opbrengst gaat voor het grootste gedeelte naar K6 tegen kanker. K2 We zingt liedjes in de Grunneger Toal. Het zijn liedjes met door hun zelf geschreven teksten en gaan over van dou tot nou en over alles wat je tegen komt in het leven in het programma ’n ploatje mit n proatje.’ K2 laatste single heet is “Niks Boven Grunnen.” K2 is ook initiatiefnemer voor het Collectief Grunnegers Veur Vrede, dat tegen kerst dit jaar met het nummer Stel Die Veur komt. Kortom, het wordt een prachtig optreden in CC no 11, mis het niet.

Meer info via website K2

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.