Direct naar de inhoud.

Radiouitzending over 26e Rabobank Klap tot Klaploop

  • door:
  • op:
Klap tot Klaploop (archieffoto)
Klap tot Klaploop (archieffoto)

STADSKANAAL – Via de website van RTV Stadskanaal zijn een aantal vragen gesteld aan de organisatie van de Klap tot Klaploop, Deze vragen willen we (het bestuur van de Klap tot Klaploop) graag beantwoorden.

 

Waarom is het inschrijfgeld voor de 26e Klap tot Klap fors verhoogd?

De inschrijfgelden voor de 26e editie zijn in vergelijking met de 25e editie nauwelijks veranderd. Van de jongste deelnemers, de bambinoloop, gaan we nu ook de tijd vastleggen. Die krijgen ook een chip in hun startnummer en daarvoor vragen we een bijdrage van € 2,00  Dat geldt ook voor de deelnemers van het onderdeel sportief wandelen / Nordic Walking. Ook hun tijd wordt vastgelegd. Om die reden betalen deze deelnemers hetzelfde inschrijfgeld voor de onderdelen 5 en 10 km. Het bedrag voor de zgn. na-inschrijving ligt voor de meeste onderdelen wel hoger. Dat heeft te maken met het feit dat we voor de na-inschrijving extra en duurdere chips moeten kopen.

Is inschrijving voor de 26e editie nog mogelijk?

Dat is mogelijk op zaterdag 26 maart a.s. vanaf 13.00 uur in sporthal de Spont in Stadskanaal. De sporthal ligt aan het Ghandiplein en de inschrijving kan tot 18.00 uur. Tevens kunnen alle lopers die zich al hebben ingeschreven hun startbewijs ophalen.

Zorgt de Klap tot Klaporganisatie voor catering bij de startactiviteiten in Musselkanaal?

Vorig jaar was er bij de startactiviteiten op het Willem Diemerplein en de Badstraat geen horecaondernemer die de catering voor zijn rekening nam. Dit jaar is dat wel het geval. Een mobiele snackauto zal de verkoop van koffie, thee en frisdranken verzorgen. Gelet op de aanwezigheid van ruim 1500 lopers, hun begeleiders en andere belangstellenden kan deze ondernemer wellicht rekenen op een mooie omzet.

Mag ik als deelnemer van het onderdeel sportief wandelen mijn hond meenemen?

In het bestuur hebben we lang stil gestaan bij deze vraag en de argumenten pro en contra zo goed als mogelijk afgewogen. Om precedentwerking te voorkomen hebben we besloten om dit niet toe te staan.

Hoe informeert de organisatie deelnemers en publiek over de laatste ontwikkelingen?

A.s. vrijdagavond 25 maart tussen 18.00 en 21.00 uur verzorgt RTV Stadskanaal in samenwerking met haar fusiepartner Radio Parkstad vanuit haar studio een speciale radio uitzending over de Klap tot Klaploop. Dit in het programma ‘S-express‘ . Daarvoor zijn ook alle sponsoren, het gemeentebestuur, de lokale middenstandorganisaties en verschillende lopers uitgenodigd. Het wordt een hele bijzondere uitzending. De laatste ontwikkelingen zullen die avond gemeld worden. Stem dus af op 105.3 FM (Stadskanaal) of 106.9 FM (Veendam).



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal