Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kamerlid John Kerstens bij 1-meiviering PvdA

John Kerstens F: twitter

John Kerstens F: twitter

STADSKANAAL – Op zondag 1 mei aanstaande houden de PvdA-afdelingen Borger-Odoorn, Stadskanaal en Westerwolde gezamenlijk hun traditionele 1- meiviering naar aanleiding van de Dag van de Arbeid. Gastspreker is Tweede Kamerlid John Kerstens. Hij is sinds 2012 Tweede Kamerlid en is bekend van zijn werk voor de FNV (Bouw). In de Kamer is hij onder andere lid van de commissies Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken en Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Bert Hadders. Hij zingt in het ‘Knoalsters’ en is bekend van Bert Hadders en de Nozems. De middag zal worden gepresenteerd door Erik van der Vlag, voorzitter van de PvdA Stadskanaal. De bijeenkomst zal plaatsvinden in De Gelegenheid in Musselkanaal vanaf half drie, de zaal is vanaf twee uur open. De toegang is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Kamerlid John Kerstens bij 1-meiviering PvdA

  1. Dag van de arbeid is een goed moment om het werken met behoud van uitkering aan de orde te stellen. Het druist in tegen alle grondbeginselen waarvoor de Sociale democratie zou moeten staan. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.