Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijzonder concert in de watertoren Stadskanaal

Work in progress in het tijdelijk atelier 2STADSKANAAL – Op 19 juni vind in de watertoren en het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal een bijzondere middag plaats. Jazzmusicus Will Jasper en Annette Scholten, verbonden aan o.a. het NNO, spelen en improviseren op fluit, saxofoon, cello en zingende zaag in de watertoren van Stadskanaal. Het concert vindt plaats in het kader van de  tentoonstelling met grillige klei- en keramiekbeelden van kunstenaar Femke Woltering, die momenteel in de watertoren te zien is.

Voorafgaand aan het concert verzorgt Anton Reijnders, beeldend kunstenaar, docent keramiek aan de Rietveld Academie in Amsterdam en gastdocent aan tal van internationale kunstvakopleidingen een inleiding op het werk van Femke Woltering. Vervolgens wordt de brochure gepresenteerd die bij de expositie verschijnt.

 

De middag begint om 14.30 uur in het Streekhistorisch Centrum en verplaatst zich na de lezing naar de watertoren. De entree bedraagt € 8,00.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.