Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Blogadviseur Kim Buining laat je starten met bloggend ondernemen

blogadvies-leerbloggen-kimbuining.nl-blogadvies.nlGRONINGEN – Hoe zorg je ervoor dat je als ondernemer zichtbaar bent in een digitale samenleving? Op die cruciale vraag geeft blogadviseur Kim Buining van Blogadvies.nl op zaterdag 3 september in de stad Groningen het antwoord. Dan presenteert zij haar seminar ‘Start met bloggend ondernemen’. Tijdens deze sessies helpt BlogAdvies.nl ondernemers op weg om zich online te profileren.

Daarmee heeft Noord-Nederland een primeur te pakken: niet eerder was een coach die ondernemers leerde bloggen, gericht op hun eigen doelgroep. De in Groningen gevestigde Buining wil twee werelden samenbrengen voor ondernemers. ‘Bij veel ondernemers gaat online en offline niet samen. Ze vinden het moeilijk zich online te presenteren. Na het volgen van mijn seminar gaat daar verandering in komen’, zegt ze.

Volgens Buining laat een ondernemer zich door middel van bloggen zien. ‘Te vaak nog merk ik dat ondernemers zoekende zijn wanneer het om hun online strategie gaat’, legt Buining uit. ‘Tijdens mijn seminar geef ik ze in kleine groepen uitleg hoe ze beter zichtbaar kunnen worden voor hun klant. Daarbij benadruk ik de kracht van bloggen. Bloggen laat jouw verhaal zien, jouw passie voor je vak. Wanneer je als ondernemer goede dingen levert, kun je dat doorvertellen door je blog. Dan zul je zien dat die passie aanslaat.’

Het leren bloggen zal volgens de visie van BlogAdvies.nl zorgen dat je groeit als ondernemer. ‘Door te bloggen ben je zichtbaar, vergroot je de betrokkenheid bij klanten, je expertstatus groeit en je zult online beter gevonden worden. Hoe je dat kunt bereiken? Dat leg ik je allemaal uit tijdens mijn seminar ‘Start met bloggend ondernemen’.’

Het seminar is kleinschalig, waarbij ondernemers persoonlijke aandacht krijgen. ‘Door deze persoonlijke aandacht raken ze gemotiveerd om te gaan bloggen. Ik vertel je op 3 september hoe je een veelgelezen blog kunt leren schrijven’, vervolgt Buining. ‘Stel, iemand uit je omgeving is op zoek naar een expert zoals jij, maar je website laat niet zien welke kwaliteiten je hebt. De kans is groot dat ze dan naar iemand anders gaan. Zonde toch?’

De ondernemer wordt door Buining op zaterdag 3 september bijgepraat. Tijdens een sessie van tien uur ’s ochtends tot één uur ’s middags leert BlogAdvies.nl de ondernemers de kneepjes van het vak. Het seminar ‘Start met bloggend ondernemen’ vindt plaats in café Doppio, Brugstraat 6 in Groningen. De prijs bedraagt slechts 25 euro, excl. BTW per seminar. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.