Direct naar de inhoud.

Stadskanaal krijgt nieuwe McDonalds: opening eind 2021

  • door:
  • op:
Foto: René Stel/RTV1

STADSKANAAL – Goed nieuws voor vele snackliefhebbers uit Stadskanaal en omstreken. Fastfoodketen McDonalds keert namelijk terug naar ’t Knoal. Dit laat DvhN donderdag weten. De vernieuwde Mc zal hoogstwaarschijnlijk eind dit jaar zijn deuren open op dezelfde plek als het oude restaurant. 

Op 5 januari van dit jaar brandde het restaurant aan de Hoogveen tot op de grond toe af. Sindsdien was het de grote vraag of, en waar, het populaire snack restaurant terug zal keren. Wethouder Brongers (CDA) liet eerder al, na vragen van de lokale PvdA, weten dat plannen voor herbouw zijn ingeleverd bij de gemeente en zijn goedgekeurd.

McCafé

‘De locatie wordt uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.’ zo laat woordvoerder Eunice Koekkoek weten aan Dagblad van het Noorden. ‘Met een McDrive, niet meer op gas, maar volledig elektrisch, met bestelkiosken, table service en een McCafé. Dat zat niet in het vorige restaurant.’

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal