Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

McDonalds Stadskanaal opent weer haar (drive)deuren: ‘Om te janken zo geweldig’

Hongerige klanten staan in de rij bij de nieuwe McDonalds | Foto: Rutger Breider/RTV1

STADSKANAAL – Bijna een jaar geleden werd Stadskanaal opgeschrikt door de brand in de lokale McDonalds. Het pand brandde tot de grond toe af, maar binnen een jaar staat er alweer een fonkelnieuw twee verdiepingen tellend restaurant. De Knoalster Mcfans stonden woensdagavond in een lange rij om weer door de drive te kunnen gaan. 

Proefdraai

Ondanks dat het restaurant op woensdag weer open ging, werden de eerste hamburgers al een dag eerder op de plaat gegooid. Toen werd er namelijk een proefdraai gedaan en mochten enkel genodigden door de drive-trough. Dit weerhield enkele niet uitgenodigde die-hard fans er echter niet van om toch stiekem aan te sluiten. ‘Ik reed erlangs en zag allemaal auto’s staan. Ik ben maar gewoon achteraan aangesloten’, zo vertelt een klant aan RTV1.

Een andere klant die wel was uitgenodigd was genoot eveneens: ‘Om te janken zo geweldig’.

De rij telt een flink aantal auto’s woensdagavond | Foto: Rutger Breider/RTV1

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.