Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Trainingsstage Zwemvereniging Borger en Zwemvereniging NOVA

trainingsstage Borger-NOVA

trainingsstage Borger-NOVA

STADSKANAAL – Afgelopen week was het Pagecentrum in Stadskanaal het toneel van de jaarlijkse gezamenlijke trainingsstage van de bevriende zwemverenigingen NOVA en Borger.De vijftig deelnemers werkten in drie dagen een druk en gezellig programma af. Naast 12 zwemuren werden landtrainingen, workshops, en clinics zoals spinning en bootcamp in en rond het Pagecentrum aangeboden.

De Mol

Tussen de activiteiten door werd een geheel eigen versie van “wie is de mol” gespeeld. Op de vrijdag stond een activiteitenmiddag bij 25 Graden Noord in Drouwenerveen op het programma waarna de stage, zoals gebruikelijk, werd afgesloten met een barbecue.

ZC Borger

Deze week beginnen de reguliere trainingen van de zwemverenigingen weer. Zwemvereniging NOVA traint in “ het Pagecentrum” in Stadskanaal en in “Parc Emslandermeer” in Vlagtwedde en ZC Borger heeft haar thuisbasis in “het Hunzedal” in Borger. Een keer komen proef trainen is op alle niveau mogelijk. Informatie via www.zwemverenigingnova.nl en www.zcborger.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.