Direct naar de inhoud.

Buurtbedrijf Borger-Odoorn officieel van start

  • door:
  • op:

logo borger odoornBorger Odoorn – Vrijdag 23 september start het Buurtbedrijf officieel zijn werkzaamheden voor en door inwoners van Borger-Odoorn.

Het Buurtbedrijf biedt een plek voor personen die langere tijd niet in het arbeidsproces actief zijn geweest. Daarnaast is het Buurtbedrijf ook de plek voor ontwikkeling en sociale activering. De medewerkers kunnen op diverse lichte klussen worden ingezet en krijgen zo de mogelijkheid om mee te doen in de samenleving.

Het Buurtbedrijf is opgezet in opdracht van de gemeente en in samenwerking met Buurtsupport, Promens Care, welzijnsorganisatie Andes, het sociaal team en anderen.

Vrijdag 23 september vindt de officiële starthandeling plaats op de Grote Brink in Borger, met de onthulling van het logo door wethouder Frits Alberts. Tijdens dit feestelijke moment kunt u kennismaken met de medewerkers van het Buurtbedrijf en zien welke werkzaamheden zij onder andere verrichten.

Wethouder Frits Alberts: “Een mooie ontwikkeling in onze gemeente. Het Buurtbedrijf voorziet in een behoefte door deze doelgroep een plek in de samenleving te bieden. Binnen de Participatiewet zijn dergelijke initiatieven van groot belang. En ik ben trots dat wij in Borger-Odoorn onze bijdrage daaraan leveren.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal