Direct naar de inhoud.

Veiling villa failliet verklaarde juwelier Oosterhof

  • door:
  • op:

Goudkorrel filiaal Stadskanaal STADSKANAAL/VEENDAM – Bied mee vanaf € 550.000. De villa van de sinds juni failliet verklaarde juwelier Oosterhof gaat in de veiling. Henk Oosterhof liet de villa leeg achter sinds zijn faillissement en is sindsdien ‘spoorloos’ verdwenen. In september kan er geboden worden op de maritiem gelegen villa met boothuis in Blauwestad aan de Meerkoet 26. Dit gebeurt in samenwerking met curator Jan Hein Mastenbroek.

Naast het veilen van roerende goederen van particulieren en bedrijven veilt Onlineveilingmeester.nl tevens vastgoed. Het veilen van vastgoed is een vernieuwende verkoopmethode waarbij verkoopprijs per opbod wordt bepaald en alle traditionele verkoopvoorwaarden behouden blijven: drie dagen bedenktijd en voorbehoud van financiering voor de koper. Vanzelfsprekend verloopt alles onder toezicht van een notaris. De scherpe startbedragen en transparante prijsvorming zorgt bij vastgoedveilingen voor meer deelname dan bij een reguliere verkoop.

Kijkdagen
Op vrijdag 23 september van 15:00 tot 16:00 uur kunnen belangstellenden de villa aan de Meerkoet 26 te Blauwestad komen bezichtigen. De veiling sluit woensdag 28 september. Het veilen gaat via de website www.onlineveilingmeester.nl. Bieden kan online na gratis registratie en aanmelding voor de vastgoedveiling. Onlineveilingmeester.nl is ervaren met het veilen van goederen in opdracht van derden. De goederen zijn afkomstig uit bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen, reorganisaties, overtollige voorraden, nalatenschappen, faillissementen en vrijwillige verkoop.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal