Direct naar de inhoud.

Nierstichting blij met trouwe collectanten

  • door:
  • op:

Alian Spelde (rechts) ontvangt de bloemen van Renée Bakker
Alian Spelde (rechts) ontvangt de bloemen van Renée Bakker
WILDERVANK – In heel Nederland gingen in de collecteweek van 18 tot 24 september duizenden vrijwilligers van de Nierstichting van deur tot deur. In Wildervank leek het voor vaste collectante Alian Spelde een jaar als alle andere te zijn. Niets was echter minder waar.

Uit de administratie van de Nierstichting bleek namelijk dat dit het 25e achtereenvolgende jaar was waarin zij als collectant geld ingezameld heeft. Voldoende reden om deze trouwe vrijwilliger in de bloemetjes te zetten. Reneé Bakker van De Laatbloeier uit Wildervank bood haar een prachtig herfstboeket aan.

Mevrouw Spelde was zelf niet op de hoogte van haar mijlpaal. Zij was verrast en beduusd tegelijk over de bloemenhulde die haar ten deel viel. Eigenlijk vond zij het heel gewoon dat zij al die jaren is blijven collecteren voor het goede doel. Voor de Nierstichting is een 25 jarig jubileum echter niet vanzelfsprekend. De stichting is uitermate verguld met zo’n trouwe collectant en hoopt nog jaren van haar diensten gebruik te mogen maken.

Ook mevrouw Ali Herder werd verrast met een boeket bloemen, zij collecteerde dit jaar maar liefst voor de dertigste keer.

(Ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-