Direct naar de inhoud.

Najaarsconcert Regionaal Vocaal Ensemble in Wildervank

  • door:
  • op:
Regionaal Vocaal Ensemble
Regionaal Vocaal Ensemble

WILDERVANK – Het Regionaal Vocaal Ensemble o.l.v. Anne E. de Bruijn geeft op zaterdag 29 oktober een najaarsconcert in de Grote Kerk, Raadhuisstraat 8 te Wildervank. Op het programma staan o.a. delen uit het prachtige Magnificat van John Rutter, Hear my Prayer en Psalm 42 van Felix Mendelssohn Bartholdy. Medewerkers aan dit concert zijn Alina Rozeboom, sopraan en Vincent Hensen (orgel). Beiden zijn ook solistisch te horen.

Aanvang van het concert is 20.00 uur. Entree: voorverkoop 12,50, Aan de zaal 15,00 euro. Voorverkoopadressen: P. Stant 0598 62 38 75 / W.Kamphuis 0598 62 60 94 Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de leden van het RVE.Verdere informatie: www.regionaalvocaalensemble.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-