Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZVV Borger in nieuw jasje gestoken

Zvv Borger

Zvv Borger

BORGER – Zaalvoetbalvereniging Borger is sinds afgelopen vrijdag volledig in het nieuw gestoken. Achter de schermen was de zaalvoetbalvereniging al een tijdje bezig met nieuwe tenues, gezien de oude tenues aan vervanging toe waren. Niet alleen heeft het bestuur van de zaalvoetbalvereniging nieuwe wedstrijdkleding geregeld voor binnen de lijnen, maar ook buiten de lijnen is er aandacht besteed aan de kleding.

Zo lopen de teams van ZVV Borger 1 en 2 niet alleen binnen, maar ook de buiten de lijnen er goed bij. Naast de kleding hebben de spelers ook de beschikking gekregen over nieuwe voetbaltassen. ZVV Borger is haar sponsoren dan ook erg dankbaar dat dit mede door hen allemaal mogelijk is gemaakt. De dank gaat uit  naar de volgende sponsoren die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt: ’t Olde Ambacht, McDonalds Emmen, Fox Nightlife, Den Heijer Optiek, Youmen, Café Happiness, Esco, Orion Industrie Service, MetJorge Marketing & Events en kapster Bianca Tiesing. Met de nieuwe tenues staat de zaalvoetbalvereniging er de komende jaren dan ook weer goed op.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.