Direct naar de inhoud.

Zechstein Indoor Soccer met veel teams

  • door:
  • op:
Zechstein Indoor Soccer – Foto: Peter Panneman.

VEENDAM – Het Indoorcentrum staat weer geheel in het teken van zaalvoetbal. Vanaf 27 december tot en met 4 januari is er namelijk de éérste editie van het Zechstein Indoor Soccer. Méér dan 70 teams uit de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe zijn de strijd aangegaan voor grote bekers en een dikke prijzenpot. Deelnemende categorieën op het Zechstein Indoor Soccer zijn: JO13, JO15, JO17, JO19, Dames, Senioren & 35+. De jeugdteams strijden om grote wisselbokalen, voor de Dames en Senioren is er een prijzenpot van maar liefst €1100 te verdelen.

Donderdagmorgen ging men van start met de voorrondes. Hierna zal blijken welke teams door zullen stromen naar één van de finaledagen, waar daadwerkelijk om de prijzen gespeeld zal worden. Er wordt gespeeld in een ochtend, middag en avond programma.

Een overzicht van de speeldagen per categorie
 JO13 (27 december, ochtend)
 JO15 (28 december, ochtend)
 JO17 (27 december, middag)
 JO19 (28 december, middag)
 Dames (27 december, avond)
 Senioren (28 & 29 december, avond)

Finaledagen
In het nieuwe jaar zal blijken welke teams er met de bekers en het prijzengeld vandoor gaan. De finaledagen vinden plaats op 3 en 4 januari. Op deze dagen wordt er ‘s middags gespeeld door de jeugdcategorieën, ’s avonds spelen de Dames, Senioren en 35+.

Een overzicht van de finaledagen per categorie
 JO13 (3 januari, middag)
 JO15 (3 januari, middag)
 JO17 (4 januari, middag))
 JO19 (4 januari, middag))
 Dames (3 januari, avond)
 Senioren (4 januari, avond)
 35+ (3 januari, avond)

Gedurende de voorrondes kan men kosteloos voetbal komen kijken in het Indoorcentrum in Veendam. Beide finaleavonden wordt er een entree gevraagd van €3,- p.p.

Live Muziek & Verloting
Ook aan een stukje gezelligheid heeft de organisatie gedacht. Zo zal er na afloop van de finale van de categorie Dames een DJ in het Sportcafé Sportplein plaatsnemen achter de draaitafel. De finales van de Senioren een dag later wordt voorzien van “Live Muziek”. Tevens is er beide avonden een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Kortom, kom tijdens de Kerstvakantie gezellig voetbal kijken in Veendam!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal