Direct naar de inhoud.

De legende van de Kerstroos in Huis voor de Kunst

  • door:
  • op:
GriegPianoDuo
Grieg PianoDuo

VEENDAM – Het wordt optimaal genieten tijdens de pakkende en aansprekende muzikale Kerstvoorstelling ‘De legende van de Kerstroos’ in Huis voor de Kunst op zondag 11 december a.s. aanvang 11:30 uur. Het Grieg Pianoduo speelt deze late morgen en vroege middag niet alleen prachtige romantische pianomuziek van de Noorse componist Edvard Grieg maar tevens het kerstverhaal: ‘De legende van de Kerstroos’ van de Zweedse schrijver Selma Lagerlöf, ooit Nobelprijswinnares.

Toegankelijkheid is het toverwoord bij de speciale voorstellingen die beide pianisten Elles van der Heiden & Siebert Nix samen brengen. Beiden treden niet alleen op als pianisten maar ook als voordrachtskunstenaars. De Zweedse schrijfster Lagerlöf en Noorse componist Grieg komen met hun Scandinavische sfeer en gemoedstoestand vandaag intens tot hun recht in het Huis voor de Kunst met dit Kerstconcert waarin pianomuziek van Edvard Grieg in uitstekende handen is van het Grieg Pianoduo.

De uitvoering kent geen pauze. Voor aanvang en na afloop zal koffie/thee en iets lekkers worden geserveerd. Ook heeft u de mogelijkheid om na afloop de (museale) collectie van het Huis voor de Kunst en de unieke solo-expositie ‘Mensen zoals wij’ van Svetlana Tartakovska te bekijken.

Wanneer: 11 december 2016. Hoe laat: 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00 uur.
Huis voor de Kunst, Stationsstraat 10
9641KE Veendam

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal