Direct naar de inhoud.

Nieuwe voorzitter Galerie Boven

  • door:
  • op:
Ferry Booij is de nieuwe voorzitter Galerie Boven

STADSKANAAL – Op de zaterdag j.l. gehouden ledenvergadering van het kunstenaarscollectief Galerie Boven is Ferry Booij benoemd als nieuwe voorzitter. Booij heeft veel bestuurlijke ervaring en is wethouder geweest in de gemeente Stadskanaal. De vereniging Galerie Boven is 30 jaar geleden opgericht door een aantal plaatselijke en regionale kunstenaars in Groningen en Drenthe. De doelstelling is promotie en belangenbehartiging van het collectief. Ook is het bevorderen van de bekendheid van de beeldend kunstenaars een belangrijk doel.

Op het hoogtepunt van het bestaan had het collectief zo’n 25 leden. De afgelopen jaren is dit aantal wat teruggelopen. Daarom is er plaats voor een aantal nieuwe leden. Beeldend kunstenaars (ook amateurs) die zich wellicht aan willen sluiten bij het collectief worden hierbij uitgenodigd contact op te nemen met de secretaris, telefoon 0599 616185 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatief gesprek. www.galerieboven.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal