Direct naar de inhoud.

Veel politiek bij streekomroep RTVeen

  • door:
  • op:
Gemeenteraad Stadskanaal (F: RTVéén)

RTV1 – De komende dagen zal er veel politiek te beluisteren zijn bij de streekomroep voor Stadskanaal en Veendam. Zo is er maandagavond 27 februari de raadsvergadering van Stadskanaal te beluisteren en op dinsdagavond 28 februari de extra raadsvergadering(en) met de stemming over het wel dan niet doorgaan van een eventuele nieuwe Veenkoloniale gemeente. Dinsdagavond wordt er gelijktijdig gestemd over de herindeling in de gemeenten Pekela, Stadskanaal en Veendam ( PSV ).

Livestream

RTV1 heeft besloten om op deze avond de raadsvergadering van Veendam ‘live’ uit te zenden via de ether en de kabel. De raadsvergadering in Stadskanaal is eveneens te horen maar dan via onze internet live-stream (dus niet via de ether). Dit besluit is genomen op basis van belangrijkheid. Zo wordt verwacht dat Stadskanaal voor een gemeentelijke herindeling zal stemmen maar Veendam niet! Ook Pekela is allerminst zeker.

Pekela

De raadsvergadering van Pekela kan niet door RTV1 worden uitgezonden omdat Pekela onder het verzorgingsgebied valt van omroep Radio Westerwolde. In de eventuele schorsingen en pauze houden we U wel op de hoogte van de stand van zaken in Pekela via onze correspondenten Wilma Swarts en Herman Alink.

De raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal