Direct naar de inhoud.

Veendammer wethouders klussen tijdens NLdoet

  • door:
  • op:
Henk Jan Schmaal tijdens NLdoet                          (Foto: P. Panneman)

VEENDAM – Afgelopen zaterdag staken wethouders Henk Jan Schmaal, Jaap Velema, en André Hammenga van de gemeente Veendam de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. De wethouders gingen bij het Veenkoloniaal Museum in Veendam turfschip ‘De Ebenhaëzer’  van binnen schilderen en grondig schoonmaken. Het turfschip was nodig aan een grote schoonmaakbeurt toe. De roef werd schoongemaakt en de zijkanten van de ‘huidgangen’ en spanten werden in de lijnolie gezet. Ook in het museum zelf waren er klusjes die opgeknapt werden.

[Peter Panneman]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-