Direct naar de inhoud.

Beeldquiz ‘Klouk op ’t Knoal’ in Streekhistorisch Centrum

  • door:
  • op:

Klouk in SHC
STADSKANAAL – Weet u waar deze foto is gemaakt ? a) Veenhuizen b) Veendam c) Veelerveen of d) Buinerveen? Zondag 2 april kunt uw kennis van de omgeving testen door deel te nemen aan de diaquiz `Klouk op t Knoal` in het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal.

RTV Noord heeft zijn razend populaire quiz ‘Klouk’. In het Streekhistorisch Centrum presenteert Bert Roossien al vele seizoenen onze eigen beeldquiz met meerkeuzevragen. Bezoekers kunnen hun kennis van de omgeving testen aan de hand van 50 beeldvragen. Dat kunnen oude opnames zijn maar ook recente kiekjes van bekende en minder bekende plaatsen in Oost-Groningen en het aangrenzende Drenthe. Voor degene met de meeste goede antwoorden is er een leuke paasprijs beschikbaar.

De beeldquiz begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Na de pauze krijgt u van ons de antwoorden. De entree bedraagt 2,50 euro. Donateurs van het Streekhistorisch Centrum hebben vrij entree.

Voor meer informatie of reserveren: 0599-612649 /info@streekhistorischcentrum.nl

Het juiste antwoord bij bovenstaande foto is d) Buinerveen, kruising Hoofdstraat-Zuiderstraat. (diacollectie SHC).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal