Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hospice Veen en Wolden vestigt zich naast Refaja Ziekenhuis

Hospice Veen en Wolden

STADSKANAAL – Hospice Veen en Wolden vestigt zich in het gebouw van Lentis. Dit gebouw staat vlakbij het Refaja ziekenhuis aan de Semmelweislaan. Dat heeft de Stichting Hospice Stadskanaal en omstreken bekendgemaakt. ”We huren een deel van de begane grond van Lentis’’, zei stichtingsvoorzitter Roelof Kuik via het DvhN.  “We zijn nu druk bezig met de verbouwing van dat deel en willen in oktober het hospice openen.’’

Het initiatief daarvoor werd enkele jaren geleden genomen door een aantal Stadskanaalsters. Die wilden een plek creëren waar mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen. Het hospice heeft als verzorgingsgebied de gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde, Pekela, Borger-Odoorn en Aa en Hunze.

Veen en Wolden

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.