Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dag van de Mode overdekt gepresenteerd

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – De Dag van de Mode werd zaterdag gehouden in de overdekte Winkler Prins Passage in Veendam. De slechte weersomstandigheden hadden de organisatie doen besluiten het evenement niet buiten op het Veenlustplein te doen plaats vinden.

Handen ineen
Meerdere kleding- en modezaken hadden de handen ineengeslagen en deze 3e editie van de Dag van de Mode vormgegeven. Zij presenteerden zich gezamenlijk met de modeshow en lieten de vele toeschouwers de nieuw najaar en wintercollectie bewonderen. Centrum Veendam staat bekend om haar vele kleding- en modezaken met een groot en gevarieerd aanbod.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.